Od 1989. godine s Vama u službi zaštite okoliša!

Tvrtka Interplan djeluje u području pročišćavanja otpadnih voda i ekologije. Osnovana je u Karlovcu davne 1989. godine i od tada pa sve do danas primarni cilj joj je zaštita okoliša kroz poslove tehnološkog projektiranja, izrade i montaže uređaja za pročišćavanje komunalnih i industrijskih otpadnih voda.

Kvaliteta nam je od presudne važnosti

Garancija koja drži vodu, bez kompromisa u kvaliteti uz strogo praćenje ekoloških standarda od strane Europske Unije.

Poštujemo norme

Ispunjavanje i strogo pridržavanje europskih i lokalnih zakonskih propisa osnovno je načelo tvrtke prilikom izrade i ugradnje uređaja koji će uz najniže investicijske i pogonske troškove postići zahtjevane parametre izlaznih voda.

Siguran partner

Uručena brojna priznanja i diplome za rad uređaja i prijavljene patente u području pročišćavanja otpadnih voda, svrstavaju tvrtku Interplan u sam vrh te samim time ona je postala sinonim kvalitete hrvatskog proizvoda.

Interplan u brojkama

Garancija koja drži vodu, bez kompromisa u kvaliteti uz strogo praćenje ekoloških standarda od strane Europske Unije.

800+
ugrađenih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda
35+
godina iskustva
2+
Naši uređaji nalaze se na 2 kontinenta
100%
ekološki proizvodi

Čista voda naša je zajednička odgovornost.

Naši su uređaji upogonjeni u školama, trgovačkim centrima, raznim komunalnim, stambenim i industrijskim objektima smještenima u naseljima, kampovima, hotelima, apartmanima te vinarijama, pivovarama i tvornicama za preradu riba.

Uspjeh tvrtke zasnovan je na kvaliteti samih uređaja od same izrade do ugradnje na terenu te vrhunskoj stručnosti i entuzijazmu naših zaposlenika.

Kao osnovu procesa pročišćavanja sanitarno komunalnih voda koristi se biološka obrada uz pomoć aktivnog mulja koja daje garanciju za visok stupanj pročišćavanja i relativno niske pogonske troškove. Uređaji se grade uglavnom bez primarnog taložnika jer otpadna voda odmah prelazi na biološku obradu što znatno smanjuje količinu viška mulja.

Ujedno, tvrtka se može pohvaliti proizvodnjom koja prati zahtjeve sve većeg tržišta koje se širi i van granica Hrvatske poput Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Albanije, Ukrajine i Afričkog kontinenta (Mozambik, Libija, Sudan).

Kontinuirano te neprestano pratimo i zadovoljavamo potrebe:

kupaca (korisnika)

  • 100%-tnom kvalitetom uređaja, bez kompromisa
  • 100%-tnom samoodrživošću uređaja bez nadzora zaposlenika
  • bez pokvarljivih pokretnih dijelova izrađenih od visoko kvalitetnih nehrđajućih materijala (inoks)
  • uz osigurane najniže investicijske i pogonske troškove
  • bogat asortiman uređaja, tipovi uređaja ovisno o namjeni i kapacitetu

društvene zajednice te životne sredine

– prateći ekološke standarde u službi zaštite čovjekova okoliša, tehnologija za 100% ekološke rezultate

ZAJEDNO U ZELENIJE SUTRA!

 Kako bi usluga koju nudimo bila što bolja i kvalitetnija, nakon primitka Vašeg zahtjeva, naši će se djelatnici opskrbiti sa svim potrebnim informacijama… i  ponudit ćemo Vam optimalno rješenje, najbolje moguće…